C-mine designcentrum

Peter Bosmans

Podium voor designtalent & tentoonstellingsruimte

In C-mine designcentrum wordt een podium gegeven aan designers, jong of oud, lokaal of van elders.  Ze krijgen de kans om hun werk te laten zien, in de vorm van een productvoorstelling, een tentoonstelling, een show,... Met de regelmaat van de klok gaan er interessante designtentoonstellingen door.

Een idee voor C-mine designcentrum? Stel je project voor via c-mine.synergie@genk.be.

 

Nu in C-mine designcentrum

Expo "Home" van illustrator en artiest Musketon

beeld home

Musketon is het alterego van Bert Dries. Grafisch vormgever van opleiding, maar zoveel meer dan dat: een creatieveling die balanceert op de grenzen van illustratie, design & kunst. Hij reist vandaag de hele wereld rond om lezingen en workshops te geven over zijn passie. Musketon ging al samenwerkingen aan met grote namen als Mazda, Red Bull, Nike, Steve Aoki,… Zijn humoristische T-shirt ontwerpen wisten ook kledingketen ZEB te overtuigen.

“Home” is de eerste grote expo van Musketon en is ontstaan uit het succesvolle crowdfunding-project “Vector City”. Daarmee bracht hij huizen in kaart in zijn typische vector-stijl. Na het glossy boek, uitgegeven door Borgerhoff & Lamberights, volgt nu de expo in C-mine designcentrum.

Voor “Home” deed Bert een oproep aan de inwoners van Genk om hun huis in te dienen. In Genk staan, als oude mijnstad, nog heel wat authentieke citéhuizen die met liefde zijn gerenoveerd door de eigenaars. Uit de inzendingen selecteerde hij 50 huizen die elk een plaats krijgen in de tentoonstelling.

De bezoeker wandelt niet enkel een digitale Vector City binnen, maar ook de kleurrijke en humoristische leefwereld van Musketon. In de C-mine shop kan je coole Musketon-merchandise aankopen: stickers, T-shirts, prints,...

 

31 maart – 24 juni 2018

Ma-zo 10-17u

C-mine designcentrum

Gratis toegang

www.c-mine.be

www.musketon.com

 

Logo stad genk Logo C-mine Vlaanderen